A 21st-Century Retrospective View about Edgar Allan Poe

Descarga’t el capítol

A 21st-Century Retrospective View about Edgar Allan Poe
Nicolás Estévez Fuertes, Amparo Olivares Pardo, Daniel Ogden, Christopher Rollason, A. Emma Sopeña Balordi, Pilar Pedraza Martínez, Michel Duchesneau, Fernando J. Ballesteros Roselló, María Carbonell Olivares, David Ketterer, Miguel Martínez López, Peter Caverzasi, Jaime Siles, Alberto Chimal, Eusebio V. Llácer Llorca.
Peter Lang
1ª edición: 2011
Formato: Rústica Fresada, 12 x 18.5 cm
257 páginas
ISBN: 978-3-0343-0595-2
Idioma: Anglès

Més enllà de l’especulació, l’anàlisi i l’avaluació de les diferents hipòtesis, aquesta col·lecció d’assajos és un intent de proporcionar perspectives innovadores i multidisciplinars des del punt de vista del nostre segle 21 sobre la vida i obra d’Edgar Allan Poe, mantenint també el record del seu recentment celebrat bicentenari (1809-1849).

Entre les contribucions, els diferents camps d’arts com el cinema o la literatura i la ciència es converteixen en aquesta obra en un debat interdisciplinari en el qual els autors donen a conèixer i introdueixen temes nous i vells, aclareixen dubtes i postures, i sobretot donen testimoni del gran impacte i influència indeleble que Poe ha exercit de forma permanent en la literatura, les arts i la cultura arreu del món.

Les contribucions difereixen en funció dels seus diversos enfocaments, alguns d’ells presenten estudis empírics, altres analitzen els escrits de Poe no només des d’un punt de vista lingüístic, sociològic o literari, sinó que també mostren la seua estreta relació amb el cinema, la musicologia, l’estil i la retòrica.